Jobshadowing a Eslovàquia - dia 1










El primer dia de visita al centre bilingüe de Nove Mesto, m'ha rebut la directora del centre Jana Habova i la cap de departament d'espanyol Petra Bombova. M'han ensenyat el centre que dues plantes on hi ha cinc aules per a cada grup i quatre d'específiques que són: aula de matemàtiques, d'informàtica, el laboratori de Biologia i l'aula de llengües. A més tenen una sala de professors i tres despatxos. Un per la directora i dos per a professors. Al final del dia tinguerem la visita de l'Ambaixador d'Espanya a Eslovàquia. Varem tindre una reunió amb ell i els seus acompanyants.




Acompanyant al Senyor Ambaixador, Luís Belvez de los Ríos, venia el Director de Cooperació Internacional del Ministeri d'Assumptes Exteriors d'Espanya, el Senyor David Ferrán Priestley y la Senyora Rosa Prieto Gallego, Sotsdirectora del mateix organisme.
És la primera visita d'un càrrec de tal importància a la Secció Bilingüe de Nové Mesto nad Váhom. La raó de la seua visita va ser comprovar de primera mà la situació del programa de les Seccions Bilingües i les necessitats del centre. Abans de visitar el de Nové Mesto havien anat a les seccions de Nitra i de Bratislava.

Fátima Romero



Comentarios

  1. Muy bien Fátima, a mi me gusta el tema de las aulas materias y también de los despachos. La verdad es que a nuestro instituto le vendría bastante bien estos espacios.

    ResponderEliminar
  2. Bueno y el tema de que fueran desde la embajada me parece una muestra de la importancia que le dan a esta sección bilingüe de español.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario